Muut

Blogi jää tauolle

Syksyn merkit ovat selvästi näkyvissä ja puutarhakausi lähestyy loppuaan.

Ensi talven aikana aion keskittyä muihin kuin puutarhaan liittyviin harrastuksiin, jonka vuoksi blogini jää tauolle.

Facebookin 1003 puutarhaa-sivua päivitän satunnaisesti.

Mukavaa syksyn jatkoa!

This entry was posted in: Muut

16 Comments

 1. Tylsää, kun oon jo vähän kerinnyt koukkuuntua sun postauksiin…. Jatkathan bloggaamista kuitenkin keväällä? Mukavia talviharrastuksia sulle joka tapauksessa!

  Tykkää

  • Mukava kuulla, että olet pitänyt postauksistani 🙂 En ole päättänyt miten pitkän blogi on tauolla, mutta ainakin talven yli.

   Tykkää

 2. Voi, minäkin olen jo oppinut odottamaan postauksiasi ja ilolla lukemaan matkakertomuksia usein minulle tavoittamattomissa olevista puutarhoista.

  Tykkää

 3. pionihullunpaivakirja says

  Odotellaan kevään tuloa! Täällä sinun blogissa on mukava vierailla ja tutkia puutarhoja maailmalla!

  Tykkää

 4. Hyvää talavia, uusien kuviooren merkiis! Uukuta ny jotaki ittestäs, johonaki vaihees 🙂 Kiva on lukia sun puutarharetkeelystä. Eikai tavoote oo viälä täyttyny?

  Tykkää

  • Kiitos! Facebookiin lisään satunnaisesti valokuvia ja kuulumisia. Puutarhamatkailun tavoitteet eivät ole vielä täyttyneet. Islannin matkalla innostuin luontomatkailusta, joten puutarhamatkailun rinnalle tulee jatkossa enemmän luontomatkailua.

   Tykkää

 5. Eeviregina says

  Hyvää syksyä ja piristävää talvea! Tavataanhan vielä, sinun matkajuttusi ovat todella ihania ja inspiroivia! Sain sinulta monta vinkkiä viimesyksyn Ranskan matkallemmekin.

  Tykkää

 6. Toivotan kivoja hetkiä harrastustesi parissa! Ja jos joskus pimeinä talvi-iltoina tulee fiilis, että pitäisi kirjoittaa matkakertomuksia tai puutarhatarinoita blogiin, niin täällä ollaan odottamassa 🙂 Kuullaan viimeistään keväällä!

  Tykkää

  • Kiitos! Lähiaikoina julkaisen todennäköisemmin silloin tällöin valokuvia Facebookissa kuin kirjoitan blogia. Kevääseen on aikaa enää alle puoli vuotta 🙂

   Tykkää

 7. Marjukka says

  Kiva aina lukea Sun blogias. Vaatii paljon pitää blogia ja pienet lomat tekee aina hyvää ! Kiitos tähän astisista ja jatkoa odotellessa 🙂

  Tykkää

Kommentointi on suljettu.