Muut

Arvonta blogista palautetta antaneiden kesken – vastaa 12.12.2014 mennessa

Osallistuin viime viikonloppuna Bloggarin ABC-kurssille, jossa mm. esiteltiin kaksi erilaista blogialustaa. Sain kurssilla idean testata molempia blogialustoja. Kopioin aloittamani 1003 puutarhaa blogin Bloggerin lisäksi myös WordPressille ja kokeilun jälkeen valitsen kummalla blogialustalla jatkan blogin kirjoittamista.

Tämä blogi on tehty WordPressillä käyttäen valokuvateemaa.

Sivun yläreunassa on Ruudukko/Lista valikko, josta voit valita, haluatko nähdä jutut ruudukkomuodossa (vasemmanpuoleinen kuva) vai listamuodossa (oikeanpuoleinen kuva). Pääset lukemaan jutun kokonaisuudessa, kun klikkaat valokuvaa.

Tässä blogissa hakutoiminnot ovat monipuolisemmat. Juttuja voi hakea avainsanojen lisäksi etusivun yläpalkissa olevien kategorioiden avulla (esim. kotipuutarhaan liittyvät jutut) tai alasvetovalikkojen avulla (esim. kaikki puutarhamatkailuun liittyvät jutut tai pelkästään Japanin puutarhamatkailuun liittyvät jutut).

Osa jutuista on vasta juttuideoita, jotka on merkitty otsikkoon luonnos-tekstillä. Lisäsin juttuideoita, jotta ym. hakutoimintoja voi testata monipuolisemmin.

Haluisin palautetta, kumpi blogityyleistä sopii mielestäsi paremmin 1003 puutarhan blogiin. Jos haluat, niin voit lähettää myös muuta palautetta esim. juttujen sisällöstä. Vastausaikaa on perjantaihin 12.12.2014 saakka.

Palautetta antaneiden kesken arvotaan englanninkielinen kirja japanilaisista puutarhoista (Charles Chesshire: The Japanese Garden) ja kreikkalainen kalenteri 2015.

EDIT Linkki poistettu Linkki Bloggerilla tehtyyn blogiin

Palautelomake